Regulament - "Skandenberg Constanta"

In jos

Regulament - "Skandenberg Constanta"

Mesaj  Alex Cucli la data de 22/2/2011, 14:10

* Daca am omis ceva in regulament nu inseamna neaparat ca este permis sau agreat. Daca aveti dubii in anumite privite nu ezitati sa intrebati moderatorii sau administratorii. In cazul in care a-ti incalcat o regula care nu este mentionata aici, veti fi atentionat si pedeapsa se va aplica numai la repetarea ei.


1. Aceasta comunitate se bazeaza pe intelegere si respect reciproc. Asadar, sunt interzise cu desavarsire: injuriile, afirmatiile vulgare, rasiste, antisemite si/sau xenofobe.
2. Inregistrarea in forum cu nick-uri obscene sau jignitoare, precum si cu date personale false duce la desfiintarea contului pe acest forum. De asemenea schimbul de conturi nu este permis pe intreg forumul.
3. Pe acest forum este permisa doar lb. romana si lb. engleza .
4. Un "reply" trebuie sa contina MINIM CINCI cuvinte, ("emoteicon"-urile NU se includ)
5. Un "topic" nou trebuie sa contina MINIM ZECE cuvinte, ("emoteicon"-urile nu se includ, insa nu sunt interzise). Noul topic trebuie sa contine informatii/detalii cat mai clar posibil, despre subiectul pe care doriti sa il desbateti.
Atunci cand un utilizator incalca o regula, acesta primeste avertisment. Repetarea greseli duce la suspendarea contului sau la alt avertisment in functie de gravitatea faptei, la 3/3 avertismente aveti contul suspendat pe o perioada nedeterminata.
Ocolirea ban-ului prin inregistrarea unui al doilea cont nu este permisa.
6. Nu va promovati propriul site sau alte site-uri la care sunteti afiliat, nu acesta este scopul acestui forum si prin urmare, mesajele cu scop publicitar vadit vor fi sterse.
7. In cazul in care vreti sa promovati site-uri si servicii pe acest site va rugam sa contactati administratorii sau moderatorii forumului pentru a discuta o posibila colaborare. Suntem deschisi la orice propunere.
8. Textul e firesc sa fie "normal": nu folosiţi în mod excesiv imaginile emotive (emoticons), nu folosiţi texte cu fonturi colorate excesiv sau cu dimensiuni prea mari sau prea mici, nu folosiţi excesiv sau repetitiv punctuaţia (ex. !!!!! sau ????).
9. Mesajele trebuie să fie scrise într-un limbaj nederanjant pentru ceilalţi utilizatori: nu porniţi discuţii incendiare sau în contradictoriu pe subiecte privind judecaţi, preferinţe, gusturi sau obiceiuri personale, este complet interzis şi inacceptabil orice fel de atac la persoana, discutaţi ideea şi nu persoana.
10. Forumul nostru este destinat audienţei generale. Mesajele pornografice sau conţinând orice text, imagine, link, etc. cu impact abuziv, obscen, vulgar, nu sunt tolerate.
11. Membrii sunt rugaţi să respecte copyright-ul celorlalţi utilizatori, site-uri, media etc. Nu se vor afişa url-uri sau cere informaţii de warez, crack-uri, re-printing etc.
12. Nu includeţi imagini de pe alte site-uri, este suficient să puneţi un link activ către acele imagini.
13. Textul scris în mesaj nu trebuie să depăşească 1 pagină standard (pagină A4 cu 2000 de caractere, inclusiv spaţiile dintre cuvinte).
14. Reclama nu este acceptată.


*Utilizarea acestui forum este un privilegiu si nu un drept. Faptul ca se ramane pe acest forum este considerat o acceptare a acestor reguli.
Staff-ul isi rezerva dreptul de a modifica regulile actuale si de a adauga altele noi pe parcurs!
avatar
Alex Cucli
Administrator
Administrator

Posts : 415
Join date : 03/08/2010
Age : 28
Location : Constanta

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Regulament - "Skandenberg Constanta"

Mesaj  Deniz la data de 1/12/2011, 15:18

Am simplificat regulamentul, transformandu-l intr-unul scurt si la obiect, in speranta ca va fi citit, iar noii utilizatori vor intelege bunul mers al acestui forum.

Va rog sa il cititi/recititi si sa luati aminte. ***

___________________________________
Engin Terzi: "There is no hocus pocus in armwrestling."
avatar
Deniz
Arbitru National ARSBF
Arbitru National ARSBF

Posts : 417
Join date : 04/08/2010
Age : 23
Location : Constanţa

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum