Concurs - Carrefour Constanta (STRONGMAN)

In jos

Concurs - Carrefour Constanta (STRONGMAN)

Mesaj  Deniz la data de 27/9/2011, 23:18

Dl. Alex Arginteanu pe facebook :

CARREFOUR / CENTRU COMERCIAL STRONGMAN CONSTANTA 2011 - EDITIA 1


Va astept pe data de 15 octombrie (ora inexacta inca) in parcarea de la Carrefour, in numar cat mai mare pentru a vedea un show PE BUNE care va va face sa uitati ce-i TELENOVELA numita "FOTBAL". Veti avea sansa sa vedeti cei mai puternici barbati din Romania intr-o intrecere de forta, asa cum s-a obisnuit la Constanta sa se vada! Lasati totul si veniti sa vedeti ce nici regizorii de la Hollywood nu pot realiza DECAT cu ajutorul tehnologiei pe calculator! Daca suferiti de inima, mergeti in parc la o plimbare cu catelusul proaspat spalat, daca nu, veniti sa vedeti GIGANTII in actiune. Daca sunteti la stop si masina voastra se misca de parca ar fi un cutremur, ei bine, nu e nici un cutremur, sunt STRONGMANII ROMANIEI evoluand in probe!!! Lasati vasele nespalate, copiii cu pampersii neschimbati si cateii dezlegati si VENITI SA VEDETI ceva ce daca veti clipi din ochi, veti mai vedea de-abia peste cateva luni bune! E TIMPUL SA VEDETI CE VISATI DE CAND ERATI MICI COPII!!! DACA AVETI SI NISTE CENTURI DE SIGURANTA, LUATI-LE CU VOI IN CAZ DE PERICOL, DESI NU VETI AVEA DE CE SA LE PRINDETI!!! VA ASTEPT!!!


___________________________________
Engin Terzi: "There is no hocus pocus in armwrestling."
avatar
Deniz
Arbitru National ARSBF
Arbitru National ARSBF

Posts : 417
Join date : 04/08/2010
Age : 23
Location : Constanţa

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Concurs - Carrefour Constanta (STRONGMAN)

Mesaj  Deniz la data de 3/10/2011, 10:53

Dl. Alex Arginteanu pe topculturism :

CARREFOUR SI CENTRUL COMERCIAL TOM

-organizeaza concurs de strongman la Constanta pe data de 15 octombrie 2011, (nu se stie inca ora dar o voi anunta in curand) in parcarea de la Carrefour, Constanta.

Am fost contactati ieri de catre managerii Carrefour Constanta in vederea organizarii unui concurs de strongman, cum s-a desfasurat la Bucuresti si Sibiu, numai ca am fost rugati sa facem ceva mult mai spectaculos decat a fost in cele 2 orase si sa existe publicitate pentru acest concurs, altfel colaborarea noastra nu ar fi posibila. Dansii au studiat bine cele 2 concursuri si ne-au intrebat daca suntem apti sa facem un concurs adevarat si nu unul doar sa fie, pentru a putea colabora si pe viitor. Am acceptat in mai putin de o secunda si initial clubul sportiv Vulturul de mare avea intentia sa numeasca concursul Strongman Mamaia 2011, dar se pare ca mai bine se amana ideea pana la vara, cand poate vor exista niste sponsori ca ce cei de-acum, cu "dare de mana" pentru acest tip de concursuri. Asadar, concursul se va numi cum am mentionat mai sus.
Si in premiera anuntam, ca in proportie de 70% avem deja exprimata dorinta de colaborare pentru un proiect pe 2012, ce are in vedere organizarea unui turneu national de Strongman, care va si semnat si sprijinit de Carrefour. Vor fi cateva concursuri (posibil 5-6) in diferite orase ale tarii, in care clasamentul va fi pe puncte, iar sportivul care aduna cele mai multe puncte din aceste concursuri, va fi castigatorul absolut. Va fi ceva inedit, cu siguranta, mai ales daca vom semna un contract cu o televiziune din Romania. Astfel, acest sport va creste mult si cei de-afara vor vedea ca romanii sunt foarte puternici si ca usor-usor ataca scena internationala in mod constant, in doar cativa ani de la "nasterea" strongman-ului in Romania. Sa speram ca nu va mai fi criza si ca vom putea da curs acestui proiect frumos si IN PREMIERA in Romania.

Revenind la concursul de la Constanta, probele si regulamentul oficial (orice modificare, daca va exista, va fi anuntata din timp pentru ca sportivii sa se poata antrena conform regulamentului) sunt:

Proba 1: Keg Toss ("Aruncatul butoaielor" tradus in romana, dar am scris denumirea in engleza, pentru ca sportivii sa poate gasi proba mai repede pe internet si sa se poata informa in ce consta).

6 butoaie ( 3 de 15 kg si 3 de 20) vor fi aruncate peste o stacheta de 4 metri inaltime. Butoaiele se vor afla la 3 metri distanta fata de barile peste care vor fi aruncate. Fiecare butoi va fi luat pe rand si aruncat peste stacheta. Cine nu reuseste sa arunce butoiul peste stacheta, recupereaza butoiul din zona unde a cazut si repeta executarea pana ii reuseste trecerea peste stacheta. Timp de executie: 1:15 secunde.

Proba 2: MEDLEY - Proba combinata - "Incarcarea sacilor si trasul saniei".
Se pleaca de la linia de start, iar dupa 10 metri se afla 2 saci (fiecare de 80 kg) culcati, care se vor cara pe rand pana la o sanie (in jur de 70 de kg) care se afla dupa alti 10 metri. Dupa ce se aseaza cei 2 saci pe sanie, se va trage sania 20 de metri inapoi.
Timp de executie: 1:30 secunde.

Proba 3: Arm over Arm - Trasul unei greutati din brate
Trasul cu unui cap de tir (se opteaza pentru ceva mai mare, pentru ca este spatiu mult in parcarea de la Carrefour Constanta, iar suprafata de teren este dreapta si perfecta pentru aceasta proba, pentru a fi mai grea decat ce a fost pana acum in Romania) din brate cu ajutorul unei funii. Initial era vorba despre un tractor nou, dar este prea usor pentru aceasta proba.

Timp de executie: 1:30

Proba 4: Car deadlift hold - Tinerea masinii din indreptare in pozitia verticala contratimp.

SUNT PERMISE CHINGILE. Sportivul se indreapta cu masina si trebuie sa stea contratimp in pozitia verticala. Fara limita de timp.

Proba 5: Crucifix-ul (speram sa schimbam proba pentru ca unora dintre sponsori li se pare putin plictisitoare si daca vor decide sa ne dea bani pentru crearea altei probe, o vom anunta din timp, daca nu, va ramane aceasta, dar in nici un caz daca se schimba, nu o vom anunta cu 48 de ore inainte).

Se va tine o galeata de 20 kg cu bratele intinse in fata contratimp. Proba se termina cand sportivul lasa bratele mai jos de 10 cm sau cand considera ca a scos cel mai bun timp.

Fara limita de timp.

Acestea sunt probele. De-asemenea, exista posibilitatea sa mai fie o proba surpriza daca un alt sponsor mare care ne-a ajutat cu costurile detaliilor se va decide in urma propunerii pe care ne-a facut-o in caz ca vom dori sponsorizare. Nu este nimic sigur, dar am zis ca acest aspect sa fie lamurit si sa nu existe loc de suparari sau de comparatii. Noi nu putem sa refuzam, intru-cat dansul s-a oferit singur sa ne ajute si ne-a propus sa colaboram si pe viitor pentru alte proiecte de strongman. Este un om cu mare pasiune pentru sporturile extreme si foarte deschis la astfel de organizari, ceea ce este un lucru de apreciat si cum rar se intalnesc in Romania. Nu spun ca va exista o proba surpriza ci ca exista si varianta aceasta.

Premiile neoficiale (poate se vor mai gasi sponsori sa pluseze) in bani, pe langa suplimente nutritive, diplome si cupe, sunt:

Locul 1: 4000 ron
Locul 2: 2500 ron
Locul 3: 1500 ron
Locul 4: 500 ron
Locul 5-10: 200 ron

Momentan, ne ocupam si de detaliul cazarii si al mesei de dupa concurs. Sunt sigur ca vom gasi sa indeplinim si detaliile astea.

Atentie! Exista reguli stricte pentru zona unde se va desfasura acest concurs! Zona de concurs va fi ingradita cu garduri legate intre ele, de la jandarmerie, iar paza va fi asigurata de oameni din staff-ul organizatorilor si nu va putea NIMENI sa stea in zona de concurs, unde numai sportivii, arbitrii si staff-ul din organizare vor avea voie. Presa va avea un loc special tot in zona de concurs, mai ales ca exista mari sanse sa fie transmis in direct pe Sport.ro. NIMENI fara ecuson special din partea organizatorilor, nu va avea voie in zona de concurs. Sportivii nu au voie sa permita rudelor si prietenilor sa intre in zona de concurs deoarece oamenii din staff-ul organizarii sunt instruiti sa-i dea afara si daca exista o a 2-a abatere, se opreste concursul iar sportivii care nu au respectat aceste reguli, este posibil chiar sa le fie scazute puncte din cele acumulate din probe. Inca se discuta acest aspect, dar cu siguranta la acest concurs se va dori impunerea acestui standard pentru concursurile de strongman din Constanta (cel putin). Aceasta regula ne-a fost impusa si de managerii Carrefour care au studiat si celelalte concursuri din Romania (chiar si editiile Strongman Mamaia) si nu au fost de-acord cu degringolada care se creaza din cauza oamenilor care intra in zona de concurs si nu lasa sportivii sa se desfasoare, firmele superficiale de paza fiind inapte de a face ordine. De data asta lucrurile vor fi altfel si nu va mai fi loc de gluma.

Sportivii nu vor avea voie la masa secretariatului ci prezentatorul va anunta clasamentul si intrarea in probe, dar vor putea sa se uite pe foile arbitrilor oricand doresc acest lucru atata timp cat nu ingreuneaza buna desfasurare a concursului. Va exista posibilitatea vizionarii reluarii pe camera cand un sportiv se va considera dezavantajat, daca cei 3 arbitri vor considera necesar acest lucru de comun acord, daca nu, deciziile arbitrilor nu vor putea fi contestate. Repet, doar in cazuri extreme, cand sportivul crede in proportie de 100% ca a fost dezavantajat si nu doar ca sa isi bata joc de arbitri. Daca arbitrii nu sunt toti 3 de-acord pentru ca reluarea sa fie vizionata, atunci nu se va putea. De exemplu, cum a fost cazul lui Comorovschi Vladimir la Carrefour Bucuresti, cand a stiut sigur ca a facut mai multe repetari decat cele notate de respectivul arbitru. Cel mai bine ar fi ca sportivii sa-si roage apropiatii sa numere si filmeze repetarile si sa evitam oprirea concursului de fiecare data, deoarece nu exista probe in paralel si este posibil sa se stea mai mult decat timpul initial, mai ales ca proba cu telefonul filmata, va putea fi vizionata mai usor de catre sportiv dupa terminarea probei si in caz ca lucrurile nu sunt la locul lor, va putea anunta arbitrii imediat dupa ce un alt sportiv va evolua in proba. Si aici se incearca impunerea unui nou standard, bine stabilit in ceea ce priveste arbitrajul si se incearca impacarea mai multor opinii si cereri.

Inscrierea in concurs se va face pe baze de buletine si adeverinte medicale. Cei ce nu vor avea adeverinte vor putea completa o fisa prin care sa declare pe proprie raspundere ca poate participa in concurs si ca va suporta consecintele.

Intrarea in concurs a sportivilor sa va face prin tragere la sorti, la prima proba dupa care se va evolua in celelalte probe, in functie de pozitia pe care se vor plasa dupa terminarea fiecarei probe. Se acorda in ordine inversa punctele, adica: Locul 1 - 15 pct, Locul 2 - 14 pct, etc.

Nu va exista proba eliminatorie, deci va invitam pe toti sa va incercati fortele la acest mare show.
Vor exista sponsori care vor imparti diverse lucruri prin public si fly-ere de-asemenea. Exista posibilitatea sa fie si o proba pentru cei din public intr-o mica pauza dintre probele, in urma careia, castigatorul va primi un premiu.

Interview-urile luate de televiziuni sportivilor, se vor face intr-o zona in care va fi amplasat un panou cu sponsorii acestui concurs.

Prezentator, va fi nimeni altul decat NICU ROTARU, care este castigator al unei editii MARI de strongman si deci care se afla in fenomen!

Orice schimbare a celui mai mic detaliu cu privire la acest concurs VA FI ANUNTAT DIN TIMP pentru ca sportivii sa se poata pregati dupa regulamentul oficial, nicidecum cu 48 de ore inainte de concurs.
Voi reveni cu detaliile la care am ramas dator si va rog, daca aveti intrebari, sa nu ezitati sa mi le puneti.

Sunt sigur ca va fi un concurs ca cele cu care orasul Constanta v-a obisnuit, mai putin in ceea ce priveste premiile, dar de, criza a ajuns si pana aici. Oricum, anul 2012 se anunta a fi bogat de competitii de strongman cu initiativa constanteana, indiferent daca vor fi facute si in alte orase.

Afisele vor aparea in zilele urmatoare si de-asemenea anunturi in ziare care sa aminteasca tuturor de acest concurs care se anunta a fi unul puternic.

Rog pe toti cei ce intentioneaza sa participe, sa ma contacteze pentru a sti cate tricouri sa comandam. Din pacate, fiecare sportivi trebuie sa vina cu pantaloni proprii, dar daca vom putea gasi unii ok, vom anunta din timp.

Va asteptam pe toti in numar cat mai mare la acest concurs si speram ca toata lumea sa fie multumita. Va doresc spor la antrenamente, sa fiti sanatosi si puternici si voi reveni cu detalii!

___________________________________
Engin Terzi: "There is no hocus pocus in armwrestling."
avatar
Deniz
Arbitru National ARSBF
Arbitru National ARSBF

Posts : 417
Join date : 04/08/2010
Age : 23
Location : Constanţa

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Concurs - Carrefour Constanta (STRONGMAN)

Mesaj  Alex Cucli la data de 3/10/2011, 22:26

o sa fiu si eu pe acolo biggrin
avatar
Alex Cucli
Administrator
Administrator

Posts : 415
Join date : 03/08/2010
Age : 28
Location : Constanta

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Concurs - Carrefour Constanta (STRONGMAN)

Mesaj  Deniz la data de 3/10/2011, 23:41

Dl. Alex Arginteau pe topculturism :

Concursul va incepe la ora 12:30!

___________________________________
Engin Terzi: "There is no hocus pocus in armwrestling."
avatar
Deniz
Arbitru National ARSBF
Arbitru National ARSBF

Posts : 417
Join date : 04/08/2010
Age : 23
Location : Constanţa

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Concurs - Carrefour Constanta (STRONGMAN)

Mesaj  Ichim Florin la data de 6/10/2011, 11:02

Poate o sa ajung si eu! traning
avatar
Ichim Florin
Campion National
Campion National

Posts : 273
Join date : 03/08/2010
Age : 23
Location : Constanta

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Concurs - Carrefour Constanta (STRONGMAN)

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum